Volksuniversiteit Oegstgeest

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: W 3

Drie kleine boekjes maken

Drie kleine boekjes maken
Cursuscode: W 3

In de workshop DRIE KLEINE BOEKJES  maken, gaan we aan de slag met een LEPORELLOboekje, ook wel harmonicaboekje genoemd,  met aan beide kanten een stevig plat dat we gaan bekleden met sierpapier dat onder andere aansluit bij de thema’s muziek, schrijven, reizen en bakken van taartjes. Het binnenwerk wordt beschreven met een door jezelf meegenomen tekst die kan aansluiten bij een van de thema’s. Als alternatief voor een wenskaart bij een cadeautje kunnen we ook een WYBERTJESboekje  en een SANDWICHboekje maken. Ook decoratief om neer te zetten. 
Kun je aquarelleren of tekenen dan kun je daarmee ook het binnenwerk decoreren. 
Meenemen:  schaar, liniaal, snijmesje en snijmatje,  potlood, stiften, pennen, eventueel inkt, aquarelverf en tekst indien gewenst afhankelijk van het gekozen thema.

Zaterdag 10 november 2018
1 workshop van 4 uur aanvangstijd 09:30
Prijs: € 35,00 plus € 7,50 materiaalkosten te betalen tijdens de workshop.
Mw. C (Carolyne) de Vries Lentsch
09:30 - 13:30
Locatie: Volksuniversiteit K&O Oegstgeest (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving geopend >
C (Carolyne) de Vries Lentsch
C (Carolyne) de Vries Lentsch
Carolyne de Vries Lentsch houdt zich ruim 20 jaar bezig met kalligrafie. Heeft deelgenomen aan exposities waaronder in Zweden. Zij is lid van de Vlaams-Nederlandse Kalligrafievereniging Scriptores. Naast haar werk voor K&O Oegstgeest geeft zij ook cursussen vrije kalligrafie voor beginners 1 en 2 bij de Volksuniversiteiten in Lisse en Katwijk.