Volksuniversiteit Oegstgeest

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: T&L 2.33

Passie voor Spaans en voor Cuba?

Passie voor Spaans en voor Cuba?
Cursuscode: T&L 2.33

 ‘Spaans voor bezoekers aan Cuba’

Deze cursus is bedoeld voor mensen die naar Cuba op vakantie willen gaan en het Spaans niet of nauwelijks beheersen. 

Met de cursus voor beginners van “Spaans  en Cubaanse cultuur 'Mi Cuba' voor reizigers naar Cuba” leer je  de Spaanse taal, maar in tegenstelling tot andere cursussen Spaans leer je  uitdrukkingen en woorden die in Cuba gewoon zijn. Je komt ook meer te weten over mooie plaatsen om te bezoeken, de geschiedenis, de muziek en de natuur van het eiland.

 

De 12  lessen behandelen Spaans op de Cubaanse manier, Cubaanse gewoontes, het dagelijks leven, muziek , gastronomie, kunst en er is bijzondere aandacht voor de stad Trinidad. Er wordt geoefend met gesprekken in verschillende situaties.

Lesmateraal: ter ondersteuning wordt gebruik gemaakt van een e-book van de reisorganisatie ‘Mi Cuba’,  dat voor 18 euro te bestellen is door een mail te sturen aan  info@micuba.nl en aangeven dat het om deze cursus gaat.

Maandag 14 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 153,00
Mw. (Marlene) Pozo Sanchez
09:30 - 11:00
Locatie: Volksuniversiteit Oegstgeest (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
(Marlene) Pozo Sanchez
(Marlene) Pozo Sanchez
Marlene Pozo Sanchez, is Cubaanse van geboorte en heeft in Havana een titel master agro-industrieel ingenieur behaald. Zij heeft na haar komst naar Nederland o.m. de training voor docenten Spaans als vreemde taal bij het Cervantes Instituut in Utrecht gevolgd. Haar werkervaring omvat het verzorgen van cursussen Spaans bij andere volksuniversiteiten en taaltainingen voor studenten die om studieredenen naar Latijns Amerika gaan.