Volksuniversiteit Oegstgeest

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: W 05

Colour me beautiful - kleur en stijl / make -up

Colour me beautiful - kleur en stijl / make -up
Cursuscode: W 05

Voor de man en vrouw van nu een passend Colour Me Beautful kleuren- en stijladvies. Voor de persoonlijke kledingstijl en kleurencombinaties, is er een professioneel samengesteld pakket beschikbaar voor de vernieuwde jij.

Kleur en stijl heeft een enorme invloed op hoe we eruit zien, hoe we ons voelen en hoe we op anderen overkomen. Als we het goed begrijpen, kunnen we er bij elke gelegenheid goed uitzien omdat we ons bewust zijn van wat we het best kunnen doen! Uniek, authentiek en overal toepasbaar! Optimaal voor jou.

Sandra Bolten als gecertificeerd Colour Me Beautiful image consultant kan je laten zien wat het best voor jou van toepassing is.


Kleur en stijl is een prachtige manier om jezelf te versterken. Kleuren dragen die je natuurlijke tint aanvullen geven je een gezonde, energieke en vitale uitstraling.

 

 

Woensdag 8 mei 2019
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 19:30
Prijs: € 20,00
Mw. (Sandra) Bolten
19:30 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit Oegstgeest (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
(Sandra) Bolten
(Sandra) Bolten
Sandra Bolten ( uiterlijk ) en Geraldine Pontenagel ( innerlijk ) hebben de handen ineen geslagen omdat zij er ook achter kwamen dat hun geheel meer is dan de som der delen. Derhalve als je het optimale uit jezelf wilt halen, kracht wil ontwikkelen door innerlijk en uiterlijk aan elkaar te verbinden dan raden wij je een dag met onze worshops in het bijzonder aan.