Volksuniversiteit Oegstgeest
071-5237165

Lifestyle Meditatie Mindfullness Home

Stoomcursus Presentatie
Stoomcursus Presentatie
Cursuscode: S&W 5.67

Aanbevolen indien u in een kort tijdbestek uw presentatie kwaliteiten wilt verbeteren, eventueel met oog op een specifieke aankomende presentatie die u wilt voor bereiden. Voor de theorie en aanpak lees ook de inhoud van de presentatie cursus (S&W 5.66) 

Meer informatie
Zondag 8 april 2018
3 lessen van 3 uur
Prijs: € 50,00
Dhr. (Malte) Huthoff
10:30 - 13:30
Locatie: Volksuniversiteit K&O Oegstgeest
Inschrijving geopend >
Toneel klassiekers op locatie
Toneel klassiekers op locatie
Cursuscode: S&W 5.68

Een cursus die beoogt jou je eigen volledige artistieke traject te laten doorlopen, uitmondend in een openbaar presentatie moment. 
De cursisten maken zelf een keuze voor een monoloog afkomstig uit het klassieke griekse toneel of van Shakespeare die uiteindelijk gepresenteerd zal worden in de afsluitende “wandeling der klassiekers” waarbij de cusisten hun monoloog op een zelfgekozen locatie uit zullen voeren. 
Met oog voor tekstanalyse, rolontwikkeling, moderne dramaturgie en locatiegebruik kom je onder coachende begeleiding van Malte Huthoff, tot een pesoonlijk eindproduct.

Malte Huthoff Dramadocent, regisseur (afgestudeerd aan de toneelacademie Maastricht 2002) heeft een ruime ervaring in de regie van educatieve theatrale projecten. In Oegstgeest heeft hij de afgelopen jaren regelmatig de regie gevoerd over de Schooltheatervoorstellingen van het Rijnlands Lyceum Oegstgeest (o.a “De driestuiveropera”, “The wiz” en “Chicago”). Recentelijk regisseerde hij het Sinterklaasorkest van het Residentie orkest (Den Haag). 
Tijdens projecten neemt Malte meestal een coachende rol aan met liefst veel individuele aandacht, daarbij maakt hij vaak gebruik van zijn eigen ervaring als acteur, soms om cursisten uit de tent te lokken maar vaker om concrete “truukjes” uit het vak te illustreren die vervolgens als “tools” tijdens presentaties gehanteerd kunnen worden.

Meer informatie
Dinsdag 22 mei 2018
8 lessen van 2 uur
Prijs: € 95,00
Dhr. (Malte) Huthoff
19:30 - 21:30
Locatie: Volksuniversiteit K&O Oegstgeest
Inschrijving geopend >