Volksuniversiteit Oegstgeest

Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature gastheer / gastvrouw

De Volksuniversiteit K&O Oegstgeest zoekt per 1 januari 2019

Gastheren/gastvrouwen activiteiten (vrijwilligers)

De Volksuniversiteit van Oegstgeest neemt een bijzondere plaats in binnen het Sociaal Domein en draagt bij aan ontmoeting, ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. De volksuniversiteit verzorgt lezingen, cursussen, excursies en workshops. Wij bieden een breed aanbod aan op het gebied van Kunst en Cultuur, Sport en Welzijn, Talen en Literatuur en Creativiteit. De organisatie van de Volksuniversiteit wordt gerund door één medewerker en verschillende vrijwilligers: het coördinatieteam. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn de Volksuniversiteit in stand te houden.

U houdt zich bezig met

 • openen en sluiten
 • de lokalen klaar zetten indien nodig
 • na afloop opruimen indien nodig

Wat verwachten wij

 • open, klantvriendelijke en initiatiefrijke houding;
 • lokale binding;
 • affiniteit met cultuur.

Werktijden

 • De precieze werktijden worden afgestemd op de tijden dat de activiteiten plaatsvinden.
 • De activiteiten vinden in de ochtend, middag en avond plaats en af en toe op een zaterdag- of zondagochtend.
 • Over het algemeen wordt de kalender aangehouden van de bassischolen en zijn er geen of weinig activiteiten in de schoolvakanties.
   

Wij bieden
De rol van gastheer/gastvrouw betreft een vrijwillige functie. Je komt terecht in een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving, ontvangt een gratis bibliotheekabonnement en een jaarlijkse attentie. Daarnaast hebben wij een collectieve verzekering voor alle vrijwilligers en is er de mogelijkheid om jaarlijks andere collega vrijwilligers te ontmoeten.

Informatie
Wil je meer weten over de rol van gastheer/gastvrouw en vind je het leuk samen te werken in een enthousiast team, neem dan contact op met Paula van Kalmthout, de medewerker van de Volksuniversiteit via  ko.oegstgeest@12move.nl of 071-5237156.
Reacties kunnen gemaild worden naar ko.oegstgeest@12move.nl t.a.v. Paula van Kalmthout  o.v.v. vrijwilliger gastheer/gastvrouw. 

Vanaf 1 januari fuseert de Volksuniversiteit met de Bibliotheek Bollenstreek Oegstgeest. Dit heeft geen gevolgen voor de identiteit en eigenheid van de Volksuniversiteit. Door de krachten te bundelen kunnen beide organisaties niet alleen het bestaande cursusaanbod voortzetten maar zal er ook gewerkt worden aan vernieuwing en verbreding van het totale programma-aanbod in Oegstgeest.

 

www.ko-oegstgeest.nl